تاریخ : جمعه, ۴ مهر , ۱۳۹۹ 8 صفر 1442 Friday, 25 September , 2020
1

قابلیت جدید جی‌میل؛ ایمیل محرمانه شما با پایان تاریخ انقضاء از بین می‌رود

  • ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۷:۵۱
قابلیت جدید جی‌میل؛ ایمیل محرمانه شما با پایان تاریخ انقضاء از بین می‌رود

گوگل قابلیت جدیدی را برای فرستاندن «ایمیل محرمانه» به سرویس جی‌میل اضافه خواهد کرد. با راه‌اندازی این سرویس ایمیل شما پس از مدت زمان مشخصی از بین می‌رود.

به گزارش یورو نیوز، گوگل سرویس جدیدی را با نام «حالت محرمانه» برای فرستادن ایمیل‌ها را آزمایش می‌کند که به کاربران امکان‌ می‌دهد تا ایمیل‌ هایی با تاریخ انقضا ارسال کنند. در این حالت می‌توان از ارسال مجدد ایمیل به دیگران (forward)، پاسخ (Reply)، دانلود ضمیمه و کپی کردن مکاتبه توسط گیرنده جلوگیری کرد و همچنین به غیر از دو طرف فرستنده و گیرنده شخص دیگری قادر به خواندن آن نخواهد بود.

تک کرانچ، وب‌سایت خبر فناوری که اولین گزارش این سرویس جدید جی‌میل را منتشر کرده است می‌گوید که با این حالت ارسال ایمیل، گیرنده می‌تواند «هویت خود را نیز با فرستادن رمز عبور به فرستنده تائید کند.»

با این وجود این سرویس جدید نیز نخواهد توانست صد در صد تضمین کننده جلوگیری ازحفظ محتوای مطلب ارسال شده توسط گیرنده باشد زیرا همیشه گزینه اسکرین‌شات از پیام وجود دارد.

همچنین مشخص نیست که «حالت محرمانه» بدلیل ماهیت غیر متمرکز پروتکل سرویس‌های ایمیل بر گیرنده‌ای که از سرویس ایمیلی دیگری غیر از جی‌میل استفاده می‌کند نیز کارآیی داشته باشد.

این خبر پس از انتشار خبر افزودن قابلیت‌ها و طراحی جدید توسط جی‌میل در نرم‌افزار گوشی‌های هوشمند و ورژن وب آن، توسط وب‌سایت خبر فناوری تک کرانچ گزارش شده است.

قابلیت‌های جدید شامل طراحی جدید شکل وب‌گاه جی‌میل و اپلیکیشن، اضافه شدن به منوی کناری، طراحی مخصوص توسط کاربر و پاسخ دادن بدون کلیک بروی گزینه Reply و تنها با حرکت انگشت بروی صفحه است.

برچسب ها

دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.