پیش بینی تولید ۲۸۰۰ تن “به” در نی‌ریز

  • 30 مهر 1399 - 10:13
پیش بینی تولید ۲۸۰۰ تن “به” در نی‌ریز

مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز با اشاره به شروع برداشت محصول «بِه» در سطح ۴۰۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان، پیش بینی کرد که امسال بالغ بر ۲۸۰۰ تن از این محصول به بازار عرضه شود.

علیرضا بصیری گفت: همه ساله با فرا رسیدن فصل پاییز و از اواخر مهر تا پایان آبان ماه، شاهد برداشت میوه «ب‍ِه» از ارقام اصفهانی، شیشه ای، کدوئی و محلی در شهرستان هستیم.

به گزارش ایسنا به نقل از جهادکشاورزی نی ریز، بصیری ادامه داد: میوه «به» در شهرستان نی ریز به لحاظ کیفیت، عطر و طعم، از جایگاه مطلوبی در استان برخوردار است و همین امر موجب شده که خریداران تمایل زیادی به خرید این محصول داشته باشند و بازار بسیار مناسبی را در شهرستان شاهد باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نی‌ریز با بیان اینکه سطح کل «بِه» در شهرستان ۴۰۰ هکتار است، افزود: با توجه به جوان بودن بیشتر باغ‌ها و خسارت خشکسالی، سرمازدگی و آفات و امراض، متوسط عملکرد این محصول در امسال نسبت به شرایط عادی ۲ تن کاهش داشته و حدود ۸ تن در هکتار است در صورتیکه در باغ‌های نمونه، این عملکرد به بیش از ۸۰ تن نیز می‌رسد که کسب عنوان تولیدکننده برتر استانی را نیز در سال‌های اخیر به دنبال داشته است.

او خاطرنشان کرد: امسال نسبت به پارسال که به علت سرمازدگی محصول آنچنانی نداشتیم افزایش عملکرد قابل توجهی داریم بطوری که پیش‌بینی می‌شود حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن محصول برداشت و به بازار عرضه شود.

بصیری عنوان کرد: میوه تولید شده «بِه» علاوه بر مصرف محلی، در بسته بندی‌های ۴ تا ۶ کیلوگرم بارگیری و به استان‌های تهران، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان، حمل می‌شود که زمینه ایجاد فرصت شغلی خوبی را در زمان برداشت فراهم کرده است.

دیدگاه