تاریخ : سه شنبه, ۱۳ خرداد , ۱۳۹۹ 11 شوال 1441 Tuesday, 2 June , 2020
1

افزایش مصرف غذاهای سالم در زمان شیوع کرونا

  • ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۸
افزایش مصرف غذاهای سالم در زمان شیوع کرونا

نتایج اولیه یک مطالعه صورت گرفته در ۱۱ کشور از نقاط مختلف جهان نشان می‌دهد در زمان شیوع کرونا مصرف غذاهای سالم افزایش یافته و میزان دورریز غذا نیز پایین‌تر آمده است.

بر اساس این تحقیق که در دانشگاه آنتورپ بلژیک صورت گرفته، مردم مقدار کمتری مواد غذایی آماده خریداری کردهاند و در مقابل خرید میوه و سبزیجات در این مدت افزایش یافته است.

این تحقیق در کشورهای استرالیا، بلژیک، شیلی، اوگاندا، هلند، فرانسه، اتریش، یونان، کانادا، برزیل و ایرلند صورت گرفته است.

در این مدت مردم غذاهای خانگی بیشتری مصرف کرده‌اند و غذاهای فوری که نیاز به مایکروفر داشته باشد کمتر خریداری شده است.

این تحقیق نشان میدهد خرید تنقلات شور، چرب و شیرین کاهش پیدا کرده و مردم بیشتر به خوردن تنقلات خانگی رو آورده‌اند.

در عین حال میزان مصرف گوشت، ماهی و الکل تغییری نکرده است.

برچسب ها

دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه‌های ارسال شده توسط شما، پس از تایید منتشر خواهد شد.
  • پیام‌هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام‌هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.