نتایج اولیه یک مطالعه صورت گرفته در ۱۱ کشور از نقاط مختلف جهان نشان میدهد در زمان شیوع کرونا مصرف غذاهای سالم افزایش یافته و میزان دورریز غذا نیز پایینتر آمده است.
بر اساس این تحقیق که در دانشگاه آنتورپ بلژیک صورت گرفته، مردم مقدار کمتری مواد غذایی آماده خریداری کردهاند و در مقابل خرید میوه و سبزیجات در این مدت افزایش یافته است.
این تحقیق در کشورهای استرالیا، بلژیک، شیلی، اوگاندا، هلند، فرانسه، اتریش، یونان، کانادا، برزیل و ایرلند صورت گرفته است.
در این مدت مردم غذاهای خانگی بیشتری مصرف کردهاند و غذاهای فوری که نیاز به مایکروفر داشته باشد کمتر خریداری شده است.
این تحقیق نشان میدهد خرید تنقلات شور، چرب و شیرین کاهش پیدا کرده و مردم بیشتر به خوردن تنقلات خانگی رو آوردهاند.
در عین حال میزان مصرف گوشت، ماهی و الکل تغییری نکرده است.