«فیلتر کردن تلگرام شکاف بین حاکمیت و مردم را افزایش می‌دهد»

  • 11 اردیبهشت 1397 - 17:16
«فیلتر کردن تلگرام شکاف بین حاکمیت و مردم را افزایش می‌دهد»

غلامعلی جعفرزاده نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین مجلس در واکنش به‌حکم مسدود شدن تلگرام از سوی دادسرای فرهنگ و رسانه تهران، گفت: به‌واقع متأسفم برای کسانیکه فکر می‌کنند دنیای ارتباطات را می‌توانند قطع کنند و با ساختن مسائل واهی و توهماتشان نسبت به قطع تلگرام اقدام کردند. آقای جعفرزاده معتقد است که فیلتر تلگرام شکاف بین حاکمیت و مردم را اضافه می‌کند.

غلامعلی جعفرزاده افزود: نمی‌توان ارتباطات را بست و با فیلتر شدن تلگرام همه به بهشت نمی‌روند. ما خاطرات تلخ جمع‌آوری فله‌ای روزنامه‌ها و رسانه‌ها را به یاد داریم که با این اتفاق فساد چقدر افزایش یافت. فیلتر کردن تلگرام مشکلی از مردم را حل نمی‌کند با این اقدام نه بیکاری حل می‌شود و نه تورم و نه مشکل دیگری.

تلگرام از امروز ۱۱ اردیبهشت و با حکم دادسرای فرهنگ و رسانه فیلتر شد. تلگرام حدود ۴۵ میلیون کاربر در ایران دارد.

این نماینده مجلس با تأکید بر لزوم ایستادگی دولت بر روی شعارهایش، گفت: آخرین سنگر اعتماد مردم نسبت به آقای رئیس‌جمهور در حال سقوط است، رئیس‌جمهور باید مردانه پای‌کار بیاید و فارغ از مسائل شعاری و سخنرانی مخالفت خودش را با فیلترینگ تلگرام اعلام کند و اقدامات حقوقی در قبال اقدام نسنجیده دادستانی که حکم فیلترینگ را صادر کرده، انجام دهد.

نایب‌رئیس فراکسیون مستقلین گفت: انتظار دارم آقای رئیس‌جمهور و وزیر ارتباطات به جدیت وارد شوند. فیلتر نشدن شبکه‌های مجازی از آخرین شعارهای آقای رئیس‌جمهور است و اگر این شعارها هم با شکست روبرو شود دیگر مردم به هیچ رئیس‌جمهور و نماینده مجلسی اعتماد نخواهند کرد و پای صندوق‌های رأی هم نخواهند آمد.

غلامعلی جعفرزاده افزود: خواهش می‌کنم که دولت اقدام جدی و عملی انجام دهد. سایر شعارهای دولت به هر دلیلی تحقق پیدا نکرد اینکه «انگشت بر روی دکمه فیلتر نمی‌رود» درحالی‌که تلگرام فیلتر شده، موجب بی‌اعتمادی مردم به دولت تدبیر و امید می‌شود و اگر به این شکل پیش برود مردم به شعارهای هیچ رئیس‌جمهوری اعتماد نخواهند کرد.

این نماینده مجلس بابیان اینکه امید ملت به حرف‌ها و شعارهای مسئولین است، تأکید کرد: فیلتر کردن تلگرام ضرورت ندارد و باید سریع‌تر رفع فیلتر کنند. این مسئول قضایی اشتباه کرد و این کار به‌هیچ‌وجه به مصلحت نظام نبود. بلکه تقابلی در قبال خواسته‌های مردم محسوب می‌شود.

آقای جعفرزاده یادآور شد: فیلتر کردن تلگرام مانند کاری است که قبل از این با ویدئو و ماهواره کردیم. مردم از فیلترینگ تلگرام ناراحت هستند مخصوصاً افرادی که از این پیام‌رسان کسب درآمد می‌کردند آن‌ها نمی‌توانند از این پیام‌رسان به پیام‌رسان دیگر کوچ کند زمانی که آدرس مطب تغییر می‌کند درآمد پزشکان کاهش می‌یابد چه برسد به این گروه از مردم که از تلگرام کسب درآمد می‌کردند.

وی گفت: یک حالت قهر در جامعه در حال به وجود آمدن است. نمی‌توان دنیای ارتباطات را بست و نمی‌توان با قوه قهریه با مردم برخورد کرد و دادستان‌ها خیلی کارهای مهمی دارند که باید انجام دهند و بستن تلگرام کار صدم آن‌ها هم نیست.

دیدگاه