پخت سمنو در شیراز

  • 17 اسفند 1398 - 19:42
پخت سمنو در شیراز

شیرازی‌ها به رسم هرساله با پخت سمنو به استقبال آمدن بهار رفتند. سمنوی پخته شده بین ۷ هزار خانواده شیرازی توزیع شد.

برای پخت این سمنو ۵ هزار کیلوگرم جوانه گندم، ۵ هزار کیلوگرم آرد و ۷۰۰ کیلوگرم مغز گردو و بادام استفاده شده است.

سمنو یا سه منی، پر زحمت ترین سین هفت سین است که پخت آن در شیراز از هفته اول اسفند شروع می‌شود و تا روز آخر اسفند ماه ادامه دارد.

پخت سمنو ۲۴ ساعت طول می‌کشد و باید بدون وقفه هم بخورد تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود.

دیدگاه