روزنامه همشهری نوشته که “سبک خرید” در ایران تغییر کرده و خرید گوشت قرمز و مرغ به ۱۰ روز اول ماه محدود شده است.
این روزنامه در گزارشی به نقل از تعدادی از فروشندگان مواد پروتئینی در تهران نوشته است: “در بیست روز باقیمانده هر ماه به دلیل بالا بودن قیمتها و کاهش قدرت خرید مردم، بازار سوت و کور است.”
یکی از فروشندهها در منطقه تهرانسر به همشهری گفته که حتی مقدار و کیفیت خرید گوشت قرمز نیز تغییر کرده و “برخلاف گذشته اکنون کمتر خریداری برای گوشت ران، راسته و فیله گوسفندی و گوساله پیدا میشود. بلکه مشتریان تقاضای خرید شقه یا حداکثر سردست انواع گوشت قرمز دارند.”
چندی پیش منصور پوریان، رئیس شورای تامین کنندگان دام زنده گفته بود: بالا رفتن قیمت گوشت در حال حاضر به هیچ وجه منطقی نیست چرا که موجب ریزش بیش از حد مصرف کنندگان گوشت در جامعه خواهدشد.
به گفته او، هم اکنون قیمتها با منطق مصرف کننده همخوانی ندارد که این مسئله باعث کاهش مصرف گوشت قرمز در کشور شده است.